Klacht: Geen bed

Dannyvr op 02 maart 2021 over IKEA in de categorie Woonwarenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een bed besteld bij Ikea. Ik heb een auto gehuurd om het bed op te halen. Bij de vestiging kreeg ik alleen een balk, maar geen bed. Zonder uitleg van de medewerker. Na navraag bleek dat het bed uit voorraad was. We zouden een mail krijgen met de vervolgstappen. Vervolgens krijg ik een mail met een creditfactuur terwijl ik mijn bestelling helemaal niet geannuleerd heb. In de mail met creditfactuur stond niks over een uitbetaling. Wat nu?

Gewenste Oplossing:

Als mijn bed geleverd wordt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over IKEA

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over IKEA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Dannyvr