Klacht: Geeft geen geld terug en is onbereikbaar

Biancavz op 08 december 2021 over Groupon in de categorie Coupon Sites

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Opgelicht door een van de aanbieders en nu weigert groupon mijn geld terug te geven. In plaats daarvan kan ik credits krijgen. Die wil ik niet want ik wil nooit meer iets kopen via groupon. Telefonisch onbereikbaar en chats worden heel onbeschoft afgekapt. Koop hier nooit iets!!!

Gewenste Oplossing:

Ik wil mijn geld terug!

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Groupon

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Groupon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Biancavz