Klacht: Gedrag van de chauffeur

op 03 mei 2017 over RET in de categorie Vervoersbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

ik reed op de linkerbaan bij het maasstadziekenhuis richting zuidplein. Bus 144 no 1046 stond bij de bushalte om 15.09 uur. De bus reed weg bij de halte en zonder zich ook maar iets van het verkeer aan te trekken schoof hij direct twee banen op naar de linkerbaan. Hij ‘sneed’ mij zodanig dat ik bovenop mijn rem moest trappen en ook het verkeer achter mij in gevaar bracht. Ik vond het zeer onbehoorlijk gedrag van de chauffeur. Hij bracht mij en het overige verkeer behoorlijk in gevaar.

Gewenste Oplossing:

Wanneer de chauffeur van deze bus minimaal op zijn gedrag aangesproken is

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RET

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RET nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door M.Groeneveld