Klacht: Gedebiteerd op mijn visakaart

op 08 juli 2019 over Transavia in de categorie Vliegmaatschappij

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte damesheren,

Op 2 juli 2019 ben ik terug gevlogen met Transavia van Gerona naar Amsterdam met de HV 5764.
Ik ben belast op mij visa kaart voor euro 8,30 op 2 juli 2019 echter ik heb niets gekocht kunt u mij een verklaring geven waarom ik ben belast op mijn visa kaart voor euro 8,30.
In afwachting van u antwoord,

Met vriendelijke groet

De heer C.W. de Graaf
Tel:0646722490

Gewenste Oplossing:

Voor de rest ben ik zeer te spreken over Transavia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Transavia

Reactie van de melder van de klacht Belasting visakaart

1 jaar geleden - ijn Klacht Geachte damesheren,Op 2 juli 2019 ben ik terug gevlogen met Transavia van Gerona naar Amsterdam met de HV 5764. Ik ben belast op mij visa kaart voor euro 8,30 op 2 juli 2019 echter ik heb niets gekocht kunt u mij een verklaring geven waarom ik ben belast op mijn visa kaart voor euro 8,30. In afwachting van u antwoord,Met vriendelijke groetDe heer C.W. de Graaf Tel:0646722490Gewenste Oplossing Voor de rest ben ik zeer te spreken over Transavia

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Transavia nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Belasting visakaart