Klacht: Geblokkeerde simkaart deblokkeren niet mogelijk binnen een week.

op 22 juli 2016 over Hollandsnieuwe in de categorie Mobiele Telefonie

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik ben nu al een week lang met Hollandsnieuwe aan het bellen over mijn nieuwe simkaart, die ik heb aangevraagd omdat mijn telefoon is gestolen. Nu wil ik al een week gebruik maken van deze simkaart, maar om een of andere technische reden is dit niet mogelijk. Ze zetten er geen vaart achter en laten me maar wachten. Ik zou in principe gewoon een schadevergoeding moeten krijgen omdat ik mijn telefoon dringend nodig heb en ze voor geen enkele andere oplossing zorgen.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer ze per direct mijn simkaart activeren of mij tenminste een paar maanden van mijn abonnementsduur niet aftrekken, aangezien ik er nu geen gebruik van kan maken.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Hollandsnieuwe over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door RoxyWalma