Klacht: Geblokkeerd op Marketplace

op 04 juni 2021 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

3 weken geleden werd ik geblokkeerd op marketplace en al mijn verkoopgroepen. Ik heb een verzoek ingediend want ik heb geen idee waarom ik ben geblokkeerd. Men belooft binnen de 3 werkdagen een antwoord maar nog steeds niet na herhaaldelijke reminders te sturen. Ik ben dus nog steeds geblokkeerd en weet niet waarom

Gewenste Oplossing:

Als mijn account terug actief is op alle vlakken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Eva2307