Klacht: Geblokkeerd op facebook wegens afbeelding

op 18 september 2016 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een plaatje op facebook geplaatst bij een vriend om hem te feliciteren. Dit was een iets sexueel getint plaatje. Een bloot vrouwelijk achterwerk van de zijkant gezien met uitblaastoeters. Verder niks te zien en bam, eerst blokkade voor 24u en daarna gelijk blokkade er achter aan voor 3 dagen. Heb een bericht naar facebook gestuurd maar ik krijg geen antwoord.
Als ik sommige afbeeldingen en filmpjes bekijk van dieren- en kindermishandeling bekijk dat mag allemaal wel. Vind dat deze richtlijnen maar bar slecht zijn.

Gewenste Oplossing:

Ik vraag me af waarom ik 2x vlot achter elkaar geschorst ben voor hetzelfde. 1x is genoeg. En een antwoord sturen is toch niet zo moeilijk?

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Frederik2016