Klacht: geblokkeerd boor 2 weken zonder reden en nu doen ze heel kill

op 31 augustus 2016 over Sony in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Was sinds 16 aug geblokkeerd niks deed het meer na 2 weken elke dag bellen tussen sony en mijn provider waren we achter gekomen dat ik een ipban had gekregen waarom niemand wist het ondertussen zegge dat ik een vergoeding krijg

gister avond deed psn het weer dus weer bellen omdat het toch 2 weken zijn van je abbo en nu word er opgehange doen ze heel afstandig vind het heeel onbeschoft en vervelend want nu ben ik de dupe weer

Gewenste Oplossing:

Als ik een vergoeding heb gekregen voor die weken wil 2 weken extra op mijn psn account krijgen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Sony

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Sony nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door swabementee