Klacht: foute voorlichting.

op 01 mei 2017 over HEMA in de categorie Warenhuizen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vandaag las ik in mijn HEMA agenda dat er op maandag 1 mei, de nieuwe schoolagenda’s verkrijgbaar zijn. in de winkel aangekomen wist het personeel nergens van, ’n telefoontje met uw klachtenlijn was het enige antwoord, ken gebeuren meneer, .niet even informeren wanneer ze wel beschikbaar zijn, ik kijk voortaan wel ergens anders,

Gewenste Oplossing:

als ik niet meer voor Jan met de zeer korte achternaam naar de Hema moet komen. verder viel me op dat u ham verkoopt die u de naam beenham durft te geven. zeer middelmatige ham met uitgestandste vorm alsof daar het been gezeten zou hebben. waarom doet u dit eigenlijk? niet iedereen laat zich belazeren, graag uw reactie,

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over HEMA

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over HEMA nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door ruudspek