Klacht: Foute meting

Nel Hopman van Lierop op 16 december 2021 over Specsavers in de categorie Opticïens en brillen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Er is voor de zoveelste keer verkeerd gemeten. Heb bijna 5mnd met verkeerde bril gelopen. Na een bezoek bij de oogarts is dit boven water gekomen. Ik wil de bril terug geven en mijn geld terug maar ze blijven zeuren dat ik opnieuw moet komen voor een meting.dit is totaal overbodig.de oude bril is goed en die draag ik weer.

Gewenste Oplossing:

De bril terug geven en mijn geld terug.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Specsavers

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Specsavers nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Nel Hopman van Lierop