Klacht: Foto’s niet meer terug te vinden en film fout melding

op 03 augustus 2017 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ben nu op vacatie heb filmpjes ge maakt maar ben ze op eens kwijt en dat geld ook voor foto’s hie kan dit heb de nieuwe up dat ge daan van af dat komen is het fout gegaan hoe krijg ik mijn foto’s terug en filmpjes ben een beetje post of waaren belangerijk foto.s en filmpjes hoe gaan jullie dit op los en met gegroed p menning mijn i mail adres is mail4peterpm@gmail.com

Gewenste Oplossing:

Als dit op gelost wordt

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Gionnan