Klacht: Foto-prijs (wegwerptoestel) gevraagd voor ontwikkeling foto’s

op 27 juni 2019 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb eerst in de winkel navraag gedaan hoeveel de foto’s me zouden kosten voor de ontwikkeling. De prijs zou max.op 7euro komen. Omdat ik dat een goed bedrag vond heb ik ze toch laten ontwikkelen. (ook al waar dat ik wist dat het merendeel mislukt waren). Ik heb het formulier niet zelf ingevuld maar er is een missing gebeurd. Alle foto’s zijn 2 x afgedrukt. Ik heb15,65 euro betaald wat ik echt wel te veel vond voor de grotendeels mislukte foto’s (wat ik ervoor wist). 7euro leek me redelijk daarom heb ik ze laten ontwikkelen.;

Gewenste Oplossing:

Ik zou tevreden zijn indien er op mijn bankrekening: BE40 7364 0133 7463 toch tenminste 9euro werd terug gestort. Ik ben een zeer goede klant bij jullie kreeg nu verkeerde info: over de prijs er gebeurde dan nog een vergissing in dubbele afdruk

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Hism0709