Klacht: waar blijft mijn bestelling?!?!

op 01 juni 2019 over Fortnitekleding.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Dit bedrijf is totaal onbereikbaar.Ik heb 28 maart j.l.een bestelling geplaatst en tot op heden niet ontvangen.Zelf ontvang je wel een bevestigingsmail van ontvangst van je bestelling.Helaas is de bestelling ook al betaald.
Alle vormen van communicatie is zinloos…je mails worden niet beantwoord en bij het opgegeven telefoonnummer krijg je telkens een bandje te horen dat de persoon die je belt op dat moment niet bereikbaar is…
Met mij zijn er helaas nog velen die er zo over denken gezien de vele negatieve reacties op social media.Hierdoor veel teleurstellingen…

Gewenste Oplossing:

Wanneer er opheldering komt!
Niet alleen over de bestellingen,maar ook over het bedrijf..
Bestaat deze wel ?!
En zoja,verbeter aub jullie gang van zaken...

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Fortnitekleding.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Fortnitekleding.com nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht happy ending

11 maanden geleden - Hallo teleurgestelde klanten die bij Fortnite.com besteld(en vast al betaald)hebben,Afgelopen week heb ik bericht terug gekregen van dit bedrijf... Zoals verwacht gaan de dingen niet zoals ze moeten gaan en dat komt door financiele problemen.. Klanten kunnen wel hun bestelde goederen zelf!ophalen bij hun magazijn in Heerenveen...er zijn 2 ophaaldagen hiervoor gepland. Fortnite gaat ervan uit dat dit vast niet gaat lukken voor meerdere klanten en als je geld retour wilt moet je dat op een speciale manier aangeven via 1 bepaald email-adres... Hun zelf benaderen met het bekende email-adres en tel.nr lukt niet. Ze zijn alleen bereikbaar via dat ene mail-adres(om klachtgeldretour te uiten) Ze geven zelf ook aan dat door de financiele problemen het retourneren van het geld vast ook niet gaat lukkenzeer moeilijk wordt... Als je je bestelling zelf op gaat halen,moet je je kunnen identificeren en document van ontvangst tekenen. Er zijn nog meer eisenhandtekeningen die je moet zetten,maar dat weet ik even niet meer precies... Dit allemaal is nodig ivm bedrijfsbeeindiging zeggen ze.. Kortom: ze stoppen ermee en waarsch kunnen de meesten fluiten naar hun goederen en geld... Hopelijk heeft de rest van alle verdrietige klanten deze mail van Fortnite ook gekregen,maar ik vond het nodig om deze info zelf nog te plaatsen.. Ondertussen heb ik nieuw adresje gevonden voor Fortnite-artikelen en deze bestelling is keurig op tijd geleverd! Mijn zoontje was heel blij....Het beste ermee voor iedereen!!!

Alle klachten die gemeld zijn door happy ending