Klacht: Forse boete te betalen voor wat te late inleveren van schoolboeken

op 15 juli 2016 over Iddink in de categorie Boeken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds mijn zoon naar Goudsewaard school ging nemen wij boeken van Iddink. Elke jaar stuur ze een brief waarin staat geschreven dat de boeken ingeleverd moest zijn. Zij hebben dit jaar niet gedaan ( alleen via email, en emais vergeet ik soms na te checken) Op de laatst schooldag van mijn zoon heeft hij de boeken ingeleverd op zijn school en dus wij dachten dat alles oké was….dus niet…want Iddink heeft wel de boeken ontvangen maar willen 267, 00 voor het te laat inleveren van de boeken en ik vind een absurd dat. Voor een vrouw die 808, 00 per maand krijgt vindt ik abnormaal dat zoiets. Mag in Nederland. Hoe kunnen jullie mijn helpen?

Gewenste Oplossing:

Waarneer ik geen cent hoef te betalen!

Alle klachten die gemeld zijn door Betania