Klacht: Flexa expert te dun

op 08 juli 2016 over Flexa in de categorie Producten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb na veel wikken en wegen gekozen voor een “goede” maar iets duurdere verf en kwam daarmee op de expert buitenlak van Flexa. Ik had de verf nodig voor op een nieuw gezette dakkapel. En aangezien er een flinke stijger nodig is om er bij te komen wilde in het in één keer goed doen. Echter de Flexa Expert is zo dun dat er bijna niet mee te schilderen is, en het dekt voor geen meter. Alles moet nu dus nog een keer:-(. Dit valt me erg tegen van een degelijk merk als Flexa.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik van Flexa het aankoopbedrag van m'n verf terug krijg (had gelukkig nog maar 2 blikken gekocht)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Flexa in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Flexa een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Flexa

Heeft op 30 september 2016 om 09:50 geantwoord

Geboden Oplossing:

Oplossing is alleen zichtbaar voor melder van de klacht

Alle klachten die gemeld zijn door bcdendulk