Klachten over Feenstra

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Feenstra in de categorie Reparatie- en onderhoud diensten. Bovenaan deze pagina staat... Lees meer >

100% van alle klachten opgelost. Beoordeeld als nr. # 1 van 2 Reparatie- en onderhoud diensten

100%
129 klachten gemeld
0 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
129 klachten opgelost
4.1 /10
132 stemmen
132

Tijdslijn

Maanden terug een storing(eind vorig jaar), die nog steeds niet is opgelost. Meerdere monteurs onder werktijd op bezoek gehad. Uiteindelijk mocht ik direct met de hoofdmonteur schakelen. Wacht nu nog op zijn telefoontje. Intussen uitstel van betaling gehad, per mail... Lees meer

Overname huur ketel

Klacht van op 13 juli 2018 over Feenstra in de categorie Reparatie- en onderhoud diensten

Ik heb een huis gekocht met een huurketel van Feenstra. Bij de koop heb ik aangegeven de ketel over te willen nemen. Helaas was me toen niet duidelijk wat dat zou gaan kosten. Feenstra rekent voor een ketel van 4 jaar... Lees meer

Op 4 januari jl. heeft Feenstra een nieuwe Atag-I36EC in mijn woning geplaatst. Deze installatiewerkzaamheden heeft Feenstra opgedragen aan WF Installaties, gevestigd te Schipluiden, een ingehuurde ZZP-er Tijdens de installatiewerkzaamheden is door toedoen van deze firma aanzienlijke waterschade ontstaan aan... Lees meer

Ik ben ontevreden over de dienstverlening wat betreft klachtenafhandeling. Op 14 mei heeft een monteur van Feenstra een onderdeel vervangen. Donderdag 17 mei, schoot er een ring los, waardoor er bakken met water uit de cv stroomde, helaas is hierdoor... Lees meer

Vrijdagavond wilde ik melden dat we geen warm water hebben,Feenstra aan de telefoon de dame zei me dat het geen calamiteit was en ze dus in de avond niet kwamen(beetje raar toch).Dus naar de zaterdag aangezien wij een bruiloft hadden... Lees meer

Uit mails (255, 265, 275 en heden 21juni naar klachtenbureau Feenstra: 14 mei 2018 Op 12092017 is er een nieuwe cv-ketel bij u geïnstalleerd. Er is een Warmte Garantie abonnement afgesloten voor twee jaar (DOOR MIJN EX-HUISBAAS, NIET DOOR MIJ) ... Lees meer

Afkoopsom leasecontract

Klacht van op 29 mei 2018 over Feenstra in de categorie Reparatie- en onderhoud diensten

In 2016 heb ik bij aankoop van mijn huis een leasecontract overgenomen van de verkoper Inmiddels heb ik mijn huis (per 1 juni a.s) verkocht en willen de kopers het leasecontract niet overnemen zodat ik genoodzaakt ben dit contact op... Lees meer

Sinds 27 jaar huur ik een boiler bij Feenstra. In al die jaren nooit iets van ze gehoord of gewezen op de mogelijkheid de boiler te kunnen afkopen. Net deze informatie via hun klantenservice gehoord, na mijn vraag hiernaar.Nu... Lees meer