Klachten over Feenstra

Hieronder vindt u een overzicht van klachten die gemeld zijn over Feenstra in de categorie Reparatie- en onderhoud diensten. Bovenaan deze pagina staat... Lees meer >

100% van alle klachten opgelost. Beoordeeld als nr. # 1 van 2 Reparatie- en onderhoud diensten

100%
123 klachten gemeld
0 openstaande klachten
0 klachten in behandeling
123 klachten opgelost
4.1 /10
135 stemmen
135

Tijdslijn

Op 18 juli 2018 sloot ik een Feenstra Service en Onderhoud serviceabonnement af voor de mechanische ventilatie à €3,54 per maand. Om dit abonnement van start te laten gaan was een afspraak nodig met de monteur. Die afspraak zou betreffen... Lees meer

vorige week maandag moest ik thuis zijn tussen 12;30 en 17 uur . wat ik keurig heb gedaan. vervolgens loop ik naar buiten om mijn dochter uit te zwaaien en ben ik in 5 minuten 3 keer gebeld door de firma... Lees meer

Bij Vereniging Eigen Huis was een tijdje geleden een mooie actie om met korting de mechanische ventilatie te laten reinigen en eventueel de unit te laten vervangen. Ons eerste contact met Feenstra was op 7 mei 2018. Omdat de unit van de... Lees meer

Overname huur ketel

Klacht van op 13 juli 2018 over Feenstra in de categorie Reparatie- en onderhoud diensten

Ik heb een huis gekocht met een huurketel van Feenstra. Bij de koop heb ik aangegeven de ketel over te willen nemen. Helaas was me toen niet duidelijk wat dat zou gaan kosten. Feenstra rekent voor een ketel van 4 jaar... Lees meer

Op 4 januari jl. heeft Feenstra een nieuwe Atag-I36EC in mijn woning geplaatst. Deze installatiewerkzaamheden heeft Feenstra opgedragen aan WF Installaties, gevestigd te Schipluiden, een ingehuurde ZZP-er Tijdens de installatiewerkzaamheden is door toedoen van deze firma aanzienlijke waterschade ontstaan aan... Lees meer

Ik ben ontevreden over de dienstverlening wat betreft klachtenafhandeling. Op 14 mei heeft een monteur van Feenstra een onderdeel vervangen. Donderdag 17 mei, schoot er een ring los, waardoor er bakken met water uit de cv stroomde, helaas is hierdoor... Lees meer