Klacht: Factuur – Basic Fit

op 08 juni 2016 over Basic Fit in de categorie Sportclub/-school

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zou ivm declaratie bij mijn werkgever graag een factuur ontvangen van Basic-Fit. Als ik ergens voor betaal wil ik hiervan graag bewijs van betaling middels een factuur. In de algemene voorwaarden staat dat persoonsgegevens gebruikt worden voor facturatie, deze zou ik dus graag ontvangen.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik een factuur van Basic-Fit krijg voor het afgelopen jaar.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Basic Fit over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Basic Fit in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Basic Fit een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Basic Fit

Heeft op 08 juni 2016 om 14:25 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste Joost,

Bedankt voor je bericht.

Bij Basic-Fit worden er geen facturen verstuurd. De reden hiervan is dat er enkel wordt gewerkt met automatische incasso. Facturen worden enkel verstuurd indien het om een bedrijfslidmaatschap betreft. Je kunt eventueel het overzicht van de automatische incasso voorleggen aan jouw werkgever.

Met vriendelijke groet,
Nathalie van Basic-Fit

Alle klachten die gemeld zijn door jmulder93