Klacht: Facebook blokkeert me wegens het doorgeven van een feit

op 19 juni 2021 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Facebook blokkeert me wegens het doorgeven van een feit. Er was een verzoek, niet te maaien vanwege vlinders, Dat is vaak schadelijk, en vaak nuttig. Dus ik gaf een wetenschappelijk verantwoorde link: https://www.nu.nl/dieren/6139776/maaien-moet-volgens-de-vlinderstichting-ondanks-de-vlindersterfte-gebeuren.html:~:textHet%20maaien%20van%20bijvoorbeeld%20bermen,voortbestaan%20van%20vlindersoorten%20te%20garanderen

Gewenste Oplossing:

Als is excuses heb ontvangen en mijn account terug heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door jacobrui