Klacht: Facebook beperkt mijn account

Kazhal Nuri op 21 september 2021 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Hallo.
Ik ben een Koerdische vrouwenrechtenactivtieste en schrijver, Ik schrijf in Koerdusch artikelen over rechten van vrouwe en mensen in Koerdishe taal, maar Facebook begrijpt mijn moeder taal niet en heel vak gaat mijn account beperken omdat ze denkt dat mijn artikel tegen richtlijnnen voor de community. Dat is helemaal niet waar.Wat moet ik nu doen?

Gewenste Oplossing:

Dat Facebook niet meer mijn account beperken

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Kazhal Nuri