Klacht: Extra kosten bij gratis leggen tapijt

op 01 mei 2017 over Kwantum in de categorie Bouwmarkten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Stoffeerder van kwantum, Theo Koenders, vroeg gelijk geld voor het leggen ivm hoek in kamer. Was al blij dat hij er was en heb 35 euro moeten betalen….was normaal zei hij…bij weggaan gaf hij me een visitekaartje, kon ik hem in het vervolg rechtstreeks bellen…gemeld bij kwantum echter nog niets mee gedaan. Schandalig!

Gewenste Oplossing:

35 euro retour

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kwantum

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kwantum nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Plin