Klacht: Extra informatiekosten op Internet bankieren Pro

op 17 oktober 2016 over Rabobank in de categorie Banken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik blijk 0.008 euro te betalen voor elke transactie OMDAT men mij hierover op Internetbankieren Pro informeert. Dit terwijl ik hier ook al abbonementskosten betaal EN transactiekosten betaal per transactie.
Ik betaal dus 0.08 euro voor ELKE regel in mijn overzicht.
Met ruim 700 transacties per jaar waarvan meerdere met bedragen onder de 10 euro is diut een absurd hoog bedrag.

Gewenste Oplossing:

Ik wens niet meer dubbel te betalen voor zogenaamde informatie waarbij dus de vermelding van mijn transactie bedoeld wordt. Ik wil deze graag gecrediteerd zien evenals alle jaren ervoor dat dit al in rekening gebracht wordt.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Rabobank

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Rabobank nog niet in behandeling is genomen.

Reactie van de melder van de klacht DNFStyle

1 jaar geleden - en zo serieus wordt je genomen. 2 weken voorbij zonder reactie. Ook maar eens naar klachtenkompas dan.

Alle klachten die gemeld zijn door DNFStyle