Klachten over Erasmus MC Rotterdam

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Erasmus MC Rotterdam zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Erasmus MC Rotterdam in de categorie Ziekenhuizen

8 klachten gemeld
1.5 /10
2 stemmen
2

Tijdslijn

Geen sorry zeggen

Klacht van op 04 september 2019 over Erasmus MC Rotterdam in de categorie Ziekenhuizen

Ik heb een hartkatheterisatie gehad waarbij het infuus niet in de ader heeft gezeten, daardoor is de infuusvloeistof en medicijnen niet in de ader maar in mijn arm terecht gekomen.Tijdens de behandeling kreeg ik verschrikkelijke pijn in mijn arm... Lees meer

zoekgeraakte aanmelding

Klacht van op 14 juni 2019 over Erasmus MC Rotterdam in de categorie Ziekenhuizen

Geachte mevrouw meneer, Ik ben patiënt bij dr. Kehrer in IJsselland ziekenhuis. Daar had ik op 28 mei een afspraak. Hij heeft me die dag aangemeld voor radiotherapie in het EMC. Op 31 mei heeft hij mijn gegevens digitaal verstuurd... Lees meer

juridisch procedure

Klacht van op 15 augustus 2018 over Erasmus MC Rotterdam in de categorie Ziekenhuizen

Via Erasmus ben ik behandeling ondergaan voor mijn voet. Door de foutieve informatie die de dokter heeft verleend en de behandeling helemaal fout liep, waardoor ik meer klachten bij heb gekregen i.p.v. te verminderen. Ik heb hierover een aansprakelijkstelling met... Lees meer