Klachten over Erasmus MC Rotterdam

Hieronder kunt u zien welke klachten, complimenten en suggesties er over Erasmus MC Rotterdam zijn gemeld. Lees meer >

25% van alle klachten opgelost. Nog 42 klachten nodig voor een plaats in de categorie Ziekenhuizen

25%
8 klachten gemeld
2 openstaande klachten
4 klachten in behandeling
2 klachten opgelost
1.0 /10
2 stemmen
2

Tijdslijn

Geen antwoord

Klacht van Jordie Musch op 03 januari 2022 over Erasmus MC Rotterdam in de categorie Ziekenhuizen

Ik heb een vraag. Ik en mijn vriendin zijn een jaar geleden bij het erasmus terechtgekomen. Wij heb 1 intakegesprek gehad en daarnaar niks maar gehoord? Bij het voortplanting. Als ik bel word ik door geschakeld en word er daarnaar... Lees meer

Opname

Klacht van Hamza ozdemir op 23 december 2021 over Erasmus MC Rotterdam in de categorie Ziekenhuizen

Me zoon zou vandaag 23-12-2021 opgenomen worden. 1 dag van tevoren waren we gebeld hoe laat we aanwezig moesten zijn bij die telefoon gesprek gaf ik aan dat me zoon heel af een toe hoest. Ik kreeg te horen dat... Lees meer

Onbeschoft.

Klacht van F Kootte op 31 juli 2021 over Erasmus MC Rotterdam in de categorie Ziekenhuizen

Na mijn koliek aanval van vorige week 23-07 en het plassen van bloed, adviseerde de arts ''van de Spoedeisende Hulp'' om toch met de behandelend Hematoloog een afspraak te maken. Hiervoor belde ik het no.06-50101891 wat op mijn afgegeven kaartje... Lees meer