Klacht: Er worden zomaar bedragen doorbelast op een abonnement die ik niet ken!

op 12 augustus 2016 over Kimiasol in de categorie Internet Diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Via een sms bericht kreeg ik van afzender (422)2 een bericht dat ik een abonnement zou hebben afgesloten en daarvoor zou men 4,50/week belasten. Ik kon dit stoppen via een link, maar vond dit wel een beetje vreemd. Nu blijf ik deze meldingen krijgen en wat blijkt, men kan gewoon, zonder mijn medeweten, bedragen belasten via een mobiel nummer. Ik kan het bedrijf niet vinden op internet en het doorbelasten kan ik hierdoor waarschijnlijk niet stoppen. Wat nu en ben je zomaar via je mobiele nummer te belasten voor bedragen, waar je niets vanaf weet?

Gewenste Oplossing:

Als ik van deze praktijken af ben.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kimiasol

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kimiasol nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Johnvk