Klacht: Elektrisch oplaadbare voetenvijl

op 26 april 2017 over Scholl in de categorie Verzorgingsprodukten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste mevrouw/meneer,

Bij deze wil ik u vragen om hulp.
Medio Oktober , heb ik bij de Kruidvat een mooie elektrische oplaadbare voetenvijl gekocht.
Helemaal blij, hopend op heerlijke gladde voetjes ging ik aan de slag.. maar na 3x gebruiken deed hij niks meer. Op naar de winkel met bon. Netjes kreeg ik een nieuwe en ging ik op naar de volgende poging. Poging 2 begint super lekker, maar naar 3 keer, is het vijltje helemaal afgesleten. Ik dacht dat is best snel en duur. Toch terug naar de Kruidvat. Ook deze keer netjes geholpen. Ik kreeg zelfs een hele nieuwe mee, maar als er nu weer iets zou gebeuren dan moest ik het bij de fabrikant doen. Maar ja, het gebeurde helaas toch! Hij stopte er mee. Hij laat wel op., maar heeft niet genoeg power/kracht meer. Wanneer de vijl de voet raakt hapert hij en valt uit. Zouden jullie als expers mij kunnen helpen aub.

Met vriendelijke groet

D.Sterenburg

Gewenste Oplossing:

Graag zou ik een nieuwe goede willen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Scholl over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door Voetenvijl