Klacht: Einde van de dag bezorging

op 15 mei 2020 over UPS in de categorie Koeriersbedrijven en post

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Zelfde probleem als andere mensen hebben ervaren. Een einde van de dag bezorging, geen deurbel af horen gaan en dan toch een briefje door de deur. Weet niet tot hoelaat ik vanavond thuis moet zitten of dat het simpelweg een andere dag gaat worden. Op de brief staat volgende werkdag aangegeven maar via de klantenservice hoor ik dat het vandaag is.

Gewenste Oplossing:

Duidelijkheid over de levering van mijn pakket

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over UPS

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over UPS nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Makke