Klacht: Eigengedropte berichten op andere walls onzichtbaar

op 11 september 2018 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wanneer ik een bericht drop kan ik daarna het bericht niet meer zien, meldingen ivm reacties krijg ik binnen, klik ik aan blijft het leeg en berichten onvindbaar.. dit is lastig ik ben beheerder en op mijn eigen walls is dit helaas ook zo.. behalve op mijn persoonljke wall.

Gewenste Oplossing:

zodra dit geheel is opgelost toch

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cinny