Klacht: Ongevraagd reserveermogelijkheid die ook nog niet werkt

Mar10x op 07 december 2019 over eet.nu in de categorie Horeca

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Eet.nu is een site die alle eetgelegenheden in Nederland wil benoemen.
Dat is (overbodig maar) prima. Maar eet.nu heeft ook een reserveeroptie op hun site waarmee je in het gekozen restaurant zou kunnen reserveren.
Behalve dat eet.nu ons restaurant nooit heeft gevraagd of we op hun site wilde staan en of we gebruik wilde maken van hun ’reserveerbutler’ (we wisten tot voor kort niet eens dat we op de site stonden, laat staan dat er gereserveerd kon worden bij ons via die site!), wérkt het reserveergedoe helemaal niet.
We hebben als restaurant talloze keren gasten binnen gekregen die blijkbaar gereserveerd hadden via eet.nu maar waar we nooit iets van hebben gehoord, niet telefonisch, niet per mail en niet per sms. Gevolg; chaos, boze gasten, verdrietig personeel, stress en vervelend gedoe voor gasten en restaurant.
Ik heb talloze keren beleefd gevraagd aan eet.nu of ons bedrijf van hun site gehaald kon worden maar ik kreeg talloze keren hetzelfde slijmantwoord terug; ‘… ons doel is om onze bezoekers zo volledig mogelijk te informeren over de eetgelegenheden,… vermelding kan niet verwijderd worden, blabla’’. Ook prima hoor maar dat ze zich ongevraagd bemoeien met onze reserveringen, onze gasten en dus onze zaken is erg onbeschoft.
Dit is een nutteloze site van jongens die vast heel knap zijn met de computer maar die een hoop plezier vergallen voor restaurants en hun gasten.
Het zou fijn zijn als iets of iemand daar iets aan kan doen.

Gewenste Oplossing:

Als eet.nu de reserveeropties van hun site haalt

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over eet.nu

Bericht van Robin van Klacht.nl

3 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over eet.nu nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Mar10x