Klacht: Belediging persoon

Daan 22222 op 21 december 2021 over eet.nu in de categorie Horeca

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Beste redactie Bij deze wil ik graag een klacht melden over eten. Nu ten eerste is het een site waar je zomaar recensies op kunt zetten zonder dat je ergens langs bent geweest ten tweede omdat ze toelaten om personen te beledigen en dat vind ik niet kunnen. Ik werk bij eatcorner potmarge op de Drachtsterweg twee in Leeuwarden en nou is er een meneer die Richard heet die heeft mij als persoon helemaal door het slijk gehaald echter eet.nu laat het gewoon toe ik vind dat niet kunnen En zou Graag die recensie verwijderd zien eet.nu is net of zijn zo doof ze laten het gewoon staan. Ik ben een hardwerkende jongen maak heel veel uren ben geliefd bij klanten vooral vaste klanten ook en laat mij dit niet zomaar zeggen. Ons adres is Drachtsterweg 2 In Leeuwarden. In principe wil ik bij eet.nu uitgeschreven worden want ik vind het een flutsite je kan zomaar recensies zetten zonder langs te gaan maar ik weet niet of jullie dat voor mij kunnen regelen. Mijn e-mailadres is [email protected] Graag hoor ik van u

Gewenste Oplossing:

De recensie van een of andere meneer die Richard heet laten verwijderen en het liefst niks meer te maken hebben met deze belachelijke site die het toelaat mensen te beledigen.

Beoordeling 1/10 star-1 (10)

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over eet.nu

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over eet.nu nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Daan 22222