Klacht: eerste contract niet verlengen en daarna zonder toestemming een duurder contract afsluiten

Yvette82 op 15 november 2022 over Budget Alles In 1 in de categorie Alles-in-1

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Na een mail dat ik kon verlengen bleken alle buttons in de mail en de website daarvoor niet te werken. Na een telefoontje met de sales afdeling contract verlengd voor 27 euro per maand voor 2 jaar met tv erbij. Krijg een mail dat tv geactiveerd is, verder niks. Krijg 4 weken later een hoog factuur bedrag en na bellen blijft mijn contract niet verlengd, maar een flexibel contract te zijn geworden. Na 5 kwartier bellen en vele malen doorverbonden te worden krijg ik een verlengingsaanbod met een bedrag van 6 maanden 32, daarna 47, dus veel hoger en ik geef aan niet akkoord te gaan. Weer doorverbonden en na 20 minuten in de wacht te hebben gestaan, kunnen ze niks anders voor me doen. Meteen aangegeven dat ik niet akkoord ben, dat ik niet inga op het aanbod en bij hun weg ga.
Vervolgens kom ik er een paar dagen geleden achter dat de nieuwe provider die ik meteen geregeld had het contract niet kon overnemen/afsluiten en blijkt dat ze toch eigenhandig, zonder toestemming mijn contract verlengd hebben met 2 jaar. Ze geven nu aan dat ik toestemming gegeven zou hebben. Dit is heel achterbaks gegaan, door tijdens het telefoongesprek een contract door te voeren en dan te zeggen dat iik nalatig ben door dit niet te annuleren.

Gewenste Oplossing:

Het contract per direct ontbinden en als dat niet kan omzetten naar een zelfde internet snelheid en kosten die ik zou krijgen bij de andere aanbieder, te weten 100 bit snelheid internet en tv voor 27 euro per maand voor 1 jaar

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Budget Alles In 1 over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Budget Alles In 1 in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Budget Alles In 1 een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Budget Alles In 1

Heeft op 21 november 2022 om 14:21 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste mevrouw Van der Winden,

U heeft reeds op 17 november contact gehad met mijn collega, deze heeft aangegeven dat er in het terug beluisterde gesprek wel was aangegeven tot verlening.

In het verleng gesprek spreekt u met onze sales medewerker waarin een verlening wordt gemaakt en gevraagd wordt als u nu wel een bevestiging krijgt.

U heeft bij ons aangegeven dat u het gesprek graag zelf wilt terug luisteren, dit kan natuurlijk. Wij kunnen het gesprek echter niet los opsturen. Het terug luisteren zal via ons gaan en wij bellen u daar zo snel mogelijk voor terug. Ik heb dit verzoek doorgezet naar de betreffende afdeling.

Met vriendelijke groet,

Budget Alles-in-1

Yvette82

Heeft op 21 november 2022 om 14:25 geantwoord

Beoordeling 1/10 star-1 (10)

Dat is lekker makkelijk, maar een deel van het gesprek beluisteren en terug geven. Ik heb 5 kwartier met jullie aan de lijn gehangen. In eerste instantie wilde ik zoals eerder aangegeven verlengen, maar ik was niet content met de aanbieding van de verlenging, inderdaad aangegeven dat het binnenkwam en nogmaals gezegd daarmee niet akkoord te gaan. Nadat ik doorverbonden was en werd bevestigd dat dit het enige aanbod bleef heel duidelijk gezegd dat ik niet akkoord was en bij jullie weg ga. Als jullie echt eerlijk zijn beluister je dus het hele gesprek en niet enkel de 1e 10 minuten!

Alle klachten die gemeld zijn door Yvette82