Klacht: eenmalige incasso via afterpay

op 16 juni 2016 over Body en Fitshop in de categorie Fitness

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik bestel regelmatig bij body en fit en betaal dan via ideal. Ik heb echter ook 2 x gebruik gemaakt van de mogelijkheid eenmalige incasso via afterpay.. Mijn rekeningnummer is juist en er staat altijd voldoende saldo op. Je hoort dan een tijdje niets en vervolgens komt er een herinnering met de melding dat men niet kan incasseren en er 8,50 euro aan administratiekosten in rekening wordt gebracht. Ik vermoed hier een fraude om op deze wijze kosten te kunnen rekenen. Ik heb dit oneigenlijke verdienmodel nu voor de tweede keer gemeld bij body en fit en afterpay

Gewenste Oplossing:

Body en Fit zou deze betalingsmogelijkheid niet mogen aanbieden als het niet werkt. En ik wil dat de diefstal van 2 x 8,50 aan betaalde administratiekosten wordt vergoed. Beide organisaties geven elkaar overigens de schuld. Maar ik ben klant bij Body en Fit en hou hen dus aansprakelijk.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Body en Fitshop over deze klacht.

Alle klachten die gemeld zijn door koosenulrike1