Klacht: Een week later nog steeds geen pakketje

op 09 juni 2021 over Shein.com in de categorie Internetshops - Kleding

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik zou 2 juni mijn pakketje ontvangen er zitten versieringen in voor mijn kinderen die 12 en 13 juni jarig zijn. Maar we zijn een week verder en nog steeds geen pakketje ontvangen. Ik hoop echt dat jullie ervoor zorgen dat ik het voor 11 juni binnen heb anders heb ik er niks aan.

Gewenste Oplossing:

Wanneer voor 11 juni mijn pakketje in ontvangst krijgt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Shein.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Shein.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Rosanna Jhapsie