Klacht: een smerige boel ,muizen en ratten scheveningen

op 09 oktober 2017 over booking.com in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

5 nachten geboekt in budget beach studios superior ,prijs 375+toeslagen 410+35euro verblijftaks =445euro ,mooie studio ,alles oke ,in de keuken wast minder de kast open en muizekeudels ,volgende dag kermis van de muizen die aan het brood zaten te knagen ,snachts ,naar de receptie de patron was daar juist hij viel uit de lucht ??? hij ging mijn brood betalen ,ik was woedend , een ander kamer beschikbaar aan de achter kant aant twater ,ratten aanwezig ,ik wilde vergoeding ,niks ,we zijn weg gegaan naar aqarius hotel op de zeeweg ,prima daar ,extra kost 231euro voor 2 nachten , ik wil een vergoeding van jullie aub ???

Gewenste Oplossing:

we hebben nog geen klachten gaat over booking.com ,maar nu was het erover

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over booking.com

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over booking.com nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mevr raes