Klacht: een prijs gewonnen bij Kruidvat in Elst? Mooi niet

op 31 augustus 2018 over Kruidvat in de categorie Drogisterijen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Kreeg bij de boodschappen een kassabon met yes. je hebt een prijs gewonnen! Maar ….. kan deze met mijn unieke code niet Checkenopvragen Klantenservice kan niet helpen ! Iemand blij maken met een dode mus? Ik vind dit in strijd met de wet op de toezicht loterij etc. Of wil Kruidvat slechte reclame! Ik hoop dat Kruidvat zo coulant is om hierop te reageren!

Gewenste Oplossing:

Als ik inderdaad een prijs gewonnen zou hebben zoals de kassabon suggereerd dan hoop ik per omgaande dit van Kruidvat te vernemen

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Kruidvat

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Kruidvat nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door H.B.Heidi Rozemaer