Klacht: Een erco in metro

op 14 september 2016 over RET in de categorie Vervoersbedrijven

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

13 september zad ik metro terp naar Schiedam centrum alleen het was 32 graden buiten de metro had geen erco aan staan en zaten geen ramen in metro zad helemaal vol met reizigers. Ik vind dat niet kunnen ik was blij dat ik bij de deur stond dat tussendoor nog wat wind kreeg. Voor de dan een mesen was niet uit te houden.
Had een ret vrouw aangsesproken zij zij dat zij niks kon doen dat wij een klacht in moest doen dus bij deze

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als de erco aan staan zekker bij warm weer.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over RET

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over RET nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Miessie200