Klacht: een click aankopen worden niet gedownload maar wel afgeschreven bank

op 18 maart 2020 over Amazon in de categorie Internetshops - Algemeen

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

de mogelijkheid om boeken te kopen met een click mogelijkheid lijkt ge-weldig ! Het gaat niet goed met deze methode. De boeken worden nl. niet gedownload op mijn Kindle. De betaling echter verdwijnt dezelfde dag van de bank.Daarna kan je niet in contact met ze komen en eindig op om met een india man longdistance te praten. Hij begrijpt mij niet in mijn engels en ik hem niet met zijn tongval. Hoe los ik dit op?

Gewenste Oplossing:

mijn twee boeken alsnog downloaden op mijn Kindle!!

Bericht van Robin van Klacht.nl

6 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Amazon

Reactie van de melder van de klacht mevrouw van huizen-husselson

6 maanden geleden - help!

Bericht van Robin van Klacht.nl

5 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Amazon nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door mevrouw van huizen-husselson