Klacht: eDreams betaalt geannuleerde vlucht niet terug

op 17 april 2020 over eDreams in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Bangkok airways heeft mijn vlucht in juli éénzijdig geannuleerd. Deze vlucht werd geboekt bij e-dreams. Wanneer ik contact opneem met bangkok airways, bevestigen ze dat 100% terugbetaling mogelijk is. Helaas kan er enkel worden terugbetaald aan e-dreams en dus niet rechtstreeks naar mij. eDreams is helaas compleet onbereikaar via telefoon of email. Ik vermoed dat ze het geld gewoon in eigen zak willen steken.

Gewenste Oplossing:

100% refund

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over eDreams

Bericht van Robin van Klacht.nl

7 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over eDreams nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door TEMESTA