Klacht: E-ticket probleem

op 10 augustus 2017 over Budgetair in de categorie Online Vliegtickets

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het e-ticket dat ik heb gekregen voor mijn reis klopte niet met de wijziging van Budgetair. Ik heb een wijziging in april geaccepteerd, maar 1 dag voor mijn reis kreeg ik een e-ticket opgestuurd met daarop de verkeerde tijd van de terugreis. Hierdoor heb ik een vlucht gemist en was ik genoodzaakt kosten te maken voor het verblijf. Budgetair was niet bereid om ons uit te brand te helpen, noch de kosten te vergoeden die ik gemaakt heb. Ook niet bereid om restitutie te vragen voor het niet gebruiken van de ticket voor de terugreis. Onbeleefd en zeer onbegripvol.

Gewenste Oplossing:

Vergoeding van verblijfskosten en/of restitutie van vliegticket die ik niet heb gebruikt maar wel voor betaald heb.

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Budgetair

Bericht van Robin van Klacht.nl

10 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Budgetair nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door AdnanJa