Klacht: Mijn toestel is niet te vinden

op 26 mei 2019 over Dynasure in de categorie Reparatie- en onderhoud diensten

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn telefoon toestel is stuk gegaan het werd netjes opgehaald door dynasure na een week niks gehoord heb ik contact met ze opgenomen. Ik kreeg te horen dat ik de functie zoek mijn iphone moet uitschakelen , dat heb ik gedaan en weer contact opgenomen om te bevestigen of het gelukt is ik kreeg te horen dat het uit is en binnen twee dagen zal ik te horen krijgen hoe veder .
Daarna heb ik niks gehoord ik heb weer contact opgenomen ik kreeg te horen dat ze niet weten waar het fout ligt en dat ze mijn toestel niet kunnen vinden . Tot heden van af 24-04 geen toestel en elke keer een andere excuus.
Ik wil graag mijn toestel

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn toestel weer terug krijg

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Ik heb een email gestuurd naar Dynasure over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Dynasure in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

8 maanden geleden - We hebben bericht ontvangen dat Dynasure een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Dynasure

Heeft op 27 mei 2019 om 15:01 geantwoord

Geboden Oplossing:

Beste heer Balouny,

Naar aanleiding van uw schrijven hebben wij uw zaak onderzocht. Bij dezen bieden wij u onze oprechte excuses aan voor het feit dat de afhandeling van uw claim vertraging heeft opgelopen. Wij betreuren het dan ook dat u een vervelende ervaring met betrekking tot onze dienstverlening heeft gehad. Wij doen er alles aan om de kwaliteit van onze dienstverlening te waarborgen en stellen uw reactie dan ook zeer op prijs.

Uit onze gegevens blijkt dat er vandaag naar het bij ons bekende e-mailadres zakaria942000@hotmail.com een bericht gestuurd zal worden, waarmee u een afspraak kunt maken voor de levering van het vervangende toestel.

Wij vertrouwen erop uw klacht hiermee naar tevredenheid te hebben afgehandeld.

Mocht u nog vragen hebben, dan staan wij u graag te woord van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 20:00 via 31 (0) 348 46 28 45. Indien u schriftelijk wenst te reageren, dan verzoeken wij u een e-mail te sturen naar klacht.t-mobile@chubbverzekering.nl. Hierbij dient u als referentie uw bezwaarnummer C-00015689 en polisnummer SPLNE0001835718 als onderwerp te gebruiken.

Met vriendelijke groet,

Dynasure

Alle klachten die gemeld zijn door Ahmed227