Klacht: dubbele tabs bij pet rescue saga

op 15 augustus 2017 over Facebook in de categorie Social Media

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Als ik pet rescue saga speel dan loopt hij regelmatig vast omdat hij dan aangeeft dat er dubbele tabs zijn. Ik heb gekeken maar er staan helemaal geen dubbele tabs open. Ik vind dit zeer irritant want het gebeurd meestal als ik net een level heb uitgespeeld. Ik zou graag willen dat facebook hier iets aan doet.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden wanneer dit niet meer voorkomt bij pet rescue saga.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Facebook

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Facebook nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door henriette kollenburg