Klacht: Drukschade bij Samsung J5

op 10 mei 2016 over Samsung in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ondanks normaal gebruik, geen krasjes en nooit ergens tussen klem gezeten of laten vallen, wil Samsung en Media Markt mij doen geloven dat de J5 door drukschade geen goed beeld weergeeft. De mobiele telefoon was amper 3 maanden in gebruik toen het beeld maar voor de helft zichtbaar was. De bijna honderd euro reparatiekosten vind ik dan ook onterecht. En wie zegt mij dat het beeldscherm over een paar maanden niet weer stuk gaat? Ik wil bewijzen zien dat het door drukschade komt en zolang zij dat niet kunnen aantonen betaal ik geen cent.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik niet de reparatiekosten hoef te betalen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Samsung

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Samsung nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Markspaargaren88