Klacht: Dopjesschieter.nl bestelling

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Geachte heer/mevrouw,

Via www.dopjesschieter.nl kocht ik anderhalve week geleden een bieropener. Op hun site staat dat hun aan de service doen voor 19:00 besteld volgende dag in huis. Ik heb nu nog steeds niks en heb al drie mailtjes gedaan en ook hier reageren ze niet. Kunnen jullie me helpen?

Met vriendelijke groet,
Daan van de Griendt

Gewenste Oplossing:

Als ik alsnog mijn bestelling krijg.

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Internetwinkels - Algemeen

Bericht van Robin van Klacht.nl

2 jaren geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Internetwinkels - Algemeen nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Daanvandegriendt