Klacht: Doorgereden bus !

op 12 september 2016 over Arriva in de categorie Openbaar Vervoer

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Vanmiddag (12-09-2016, +- 16.00 uur) ging ik met lijn 158 (Veghel via Heeswijk) vanuit ‘s-Hertogenbosch naar huis. Drukte op het stop knopje (halte: Gouverneursweg), maar zoals vaker reed de bus WEER gewoon door zonder mij daar af te zetten. Dit maak ik heel vaak mee bij die bushalte. Heb hier ook al vaker een klacht van gemeld.

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als de buschauffeurs rekening mee houden dat ook HIER mensen uitstappen ! En dus even stoppen om mij daar af te zetten !

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een email gestuurd naar Arriva over deze klacht.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Deze klacht is zojuist door Arriva in behandeling genomen

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - We hebben bericht ontvangen dat Arriva een oplossing geplaatst heeft bij deze klacht

Arriva

Heeft op 14 september 2016 om 20:50 geantwoord

Geboden Oplossing:

Hallo Nancy,

Ik kan me goed voorstellen dat je hiervan baalt. Ik heb je klacht doorgezet naar de teammanager in de regio, zodat dit probleem bij de buschauffeurs van deze lijn onder de aandacht wordt gebracht. We bieden je onze excuses aan voor het ongemak wat je hierdoor ervaren hebt.

Met vriendelijke groet,
^DK
Webcareteam Arriva

Alle klachten die gemeld zijn door NancyHeesakkers