Klacht: Displaytijd slaat op hol

op 10 oktober 2017 over Philips in de categorie Electronica Merken

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Wij hebben nu twee jaar een airfryer xl en hij bevalt prima, maar sinds een paar maanden gaat de baktijd halverwege in ene naar 60 min. Hierdoor weet ik dan de resterende tijd niet meer en moet ik er ook constant bijblijven. Tot mijn grote verbazing gebeurde hetzelfde verleden week met de temperatuur die halverwege van 180 naar 190 Gr ging.

Gewenste Oplossing:

Aangezien hij al twee jaar oud is zou ik reductie op de aanschaf van een nieuw apparaat wel op prijs stellen. Uiteraard is repareren ook een optie

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Philips

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Philips nog niet in behandeling is genomen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

11 maanden geleden - Deze klacht is zojuist door Philips in behandeling genomen

Alle klachten die gemeld zijn door Jokie1963