Klacht: dingen ‘aanvragen’ op kras.nl

op 12 juli 2012 over Kras in de categorie Online Reisbureaus

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Mijn vriend en ik wilde een reisje boeken naar disney land, kras.nl deed zich als goedkoopste voor dus keken we daar. Wij móesten de reis aanvragen om te kijken of hij uberhaupt beschikbaar was. Dit gedaan te hebben kwam het toch niet goed uit met de data en hebben we een andere reis geboekt. Ervan uitgaand dat dit puur alleen een aanvraag op datum was, gingen we er niet vanuit dat dit een echte boeking was. Kras.nl zegt dat een ‘pop-up’ op de site dit duidelijk moest maken. Maar een ‘pop-up’ is in mijn ogen niet voldoende informatie. Ze lokken je in een boeking om vervolgens geld te innen en ik vind dit vuil en een bespottelijke streek.

Gewenste Oplossing:

Dat alle gevraagde kosten vervallen.

Alle klachten die gemeld zijn door Cait