Klacht: Digid app opent niet op Samsung mobiele tlf

op 12 mei 2020 over DigiD in de categorie Overheid

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Sinds een aantal weken krijg ik de melding op mijn gsm de digitale opent niet. Het gaat dan om sites die ik op mijn gsm wil openen. Wil ik een site via de laptop openen dan doet de app het wel op mijn gsm.

De app is succesvol geïnstalleerd en geactiveerd.
Voorheen nog nooit last van gehad en ik gebruik de app al meer dan 1 jaar.
Ik heb al een mail gestuurd naar de klantenservice en een antwoord gekregen wat alleen betrekking had op gebruik van een iphone. Als dat mijn probleem niet zou oplossen dan moest ik maar op een pc gaan inloggen. Dit is natuurlijk geen oplossing.

Ik wil dit graag opgelost hebben.

Gewenste Oplossing:

Wanneer ik weer op mijn gsm een website kan openen waarmee ik moet inloggen met DigiD.

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DigiD

Bericht van Robin van Klacht.nl

4 maanden geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DigiD nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door H.J. ZB