Klacht: Digid app activeren in buitenland

op 07 februari 2018 over DigiD in de categorie Overheid

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Het is onmogelijk gebleken om vanuit het buitenland de digid app te activeren, wat tot gevolg heeft dat ik bijvoorbeeld jaaropgaven van pensioen ABN AMRO niet kan opvragen voor mijn belasting aangifte in Portugal .

Gewenste Oplossing:

Als de app gewoon geactiveerd kan worden via mijn pc dan zou ik bijzonder tevreden zijn. Ook al woon ik in. Portugal , ik ben Nederlands staatsburger en heb er recht op om bij mijn persoonlijke gegevens te kunnen. Ik denk dat eea op een klantvriendelijke wijze kan worden aangepast voor de vele mensen die in het buitenland wonen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over DigiD

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over DigiD nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Wouthea1