Klachten over Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO)

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) in de categorie Overheid

12 klachten gemeld
1.0 /10
4 stemmen
4

Tijdslijn

Zou u me willen doorverwijzen naar de persoon die me verder kan helpen? Het is belangrijk! Het probleem is dat ik twee jaar lang schoolgeld heb betaald en ook leningstudiefinanciering voor mijn opleiding. (1998 tot 2000 ArtEZ/AKI2 of Dutch Art Institute.) Deze... Lees meer

Onbereikbaar

Klacht van Onbereikbaar ..Moet niet gekker worden .. op 02 november 2021 over Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) in de categorie Overheid

Verschillende pogingen gewaagd om DUO te bereiken , telefonisch sta je lang in de wacht , via chat . op moment dat je net aan de beurt bent valt de verbinding weg ?? Machtiging afgegeven aan mijn ouders , maar... Lees meer

Onbereikbaar

Klacht van Ausksldld op 30 juni 2021 over Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) in de categorie Overheid

Duo heeft een fout gemaakt en onterecht mijn stufi en lening stopgezet, die ik binnen een maand in zijn geheel zou moeten betalen. Ik heb een uur (!) Moeten wachten, waarna de verbinding verbroken is en ik opnieuw een uur... Lees meer