Klachten over Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO)

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) in de categorie Overheid

4 klachten gemeld
1.0 /10
1 stemmen
1

Tijdslijn

7-8-2019 en 8-8-2019Vandaag en gisteren examens gedaan door mijn vrouw, echter de andere cursisten totaal respectloos en verstoorden het examen. Dit waren duidelijk asielzoekers die geen enkele vrees hebben voor de uitkomst. Er waren enkele die wel serieus waren (op... Lees meer

Na jaren lang procederen vanaf 2011 omdat Duo studiefinanciering heeft uitbetaald aan een derde die de studiefinanciering heeft aangevraagd (op mijn naam) en duo mij de totale studieschuld opgelegd heeft is de uitspraak gegrond verklaard met behulp van een advocaat. Wat... Lees meer

op 1 januari 2018 heb ik mijzelf door persoonlijke omstandigheden uitgeschreven bij mijn opleiding. Tevens heb ik toen de studiefinanciering en studentreisproduct stopgezet zodat ik nog 8 maanden tegoed zou hebben. Per 1 mei 2018 heb ik mijzelf weer ingeschreven.... Lees meer