Klachten over Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO)

Hieronder kunt u zien welke klachten er over Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) zijn gemeld. Lees meer >

Statistieken van Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) in de categorie Overheid

44 klachten gemeld
1.4 /10
24 stemmen
24

Tijdslijn

op 1 januari 2018 heb ik mijzelf door persoonlijke omstandigheden uitgeschreven bij mijn opleiding. Tevens heb ik toen de studiefinanciering en studentreisproduct stopgezet zodat ik nog 8 maanden tegoed zou hebben. Per 1 mei 2018 heb ik mijzelf weer ingeschreven.... Lees meer

grove administratie fouten

Klacht van op 21 november 2018 over Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) in de categorie Overheid

Goedenavond, Ik heb vanmiddag contact gehad met een van de personen van de klantenservice. Blijkbaar is er een grove fout bij jullie gemaakt waar ik nu de dupe van ben... Op 19 mei 2018 heb ik een bedrag van iets meer... Lees meer