Klacht: diamond painting pen met licht doet het niet

Indey op 18 december 2021 over AliExpress in de categorie Internetshops - Elektronica

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een diamond painting pen gekocht bij Hanki Drop Shipping Store . Ik wilde de pen gaan laden maar hij laad niet op . Heb hem aan verschillende laders gehad maar de pen wil het niet doen zonder de lader eraan .
Heb reeds met de verkoper in gesprek geweest en krijg niet heel mijn geld terug . Ik heb filmpjes gestuurd ik kan aantonen dat de pen het ook niet doet zonder lader eraan maar hun geven niet toe dat het een fout is .Hun geven aan dat ze perfecte producten verkopen en het kan niet zo zijn dat dit product stuk terwijl dit product wel stuk is .

Ik ben inmiddels al vanaf 18 november bezig mijn geld terug te vragen maar helaas het is niet gelukt

Gewenste Oplossing:

Ik ben tevreden als ik mijn geld terug krijg en dat is 6.02 euro

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over AliExpress

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 maand geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over AliExpress nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door Indey