Klacht: Deur van koel vries combinatie omhangen.

op 02 juni 2016 over Media Markt in de categorie Electronica Winkels - ketens

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

Ik heb een koel vries combinatie gekocht. En bij levering zou de deur omgehangen worden. Toen de aflevering gebeurden zag ik dat de deur verkeert hing. Ik heb de jongens hier op attent gemaakt. Waar op deze zeiden,we hebben hier voor nu geen geraadschap bij ons en dat ik dit maar bij de Mdiamarkt moest melden. Dit heb ik gedaan en ze zouden een monteur langs sturen. (die niet kwam.) dus nog een keer gebeld en ze zeggen nu dat dit niet op de bon staat. En als ik 36 euro betaald ze hem om komen zetten. dit is niet afgesproken.

Gewenste Oplossing:

Direct de deuren komen om zetten zonder kosten. En niet zeggen dat dit niet afgesproken is.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over Media Markt

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over Media Markt nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door denhartog56