Klacht: December 2020 schoenen besteld en niets ontvangen

KittyOllie op 18 februari 2021 over JD Sports in de categorie Sportwinkel

Nieuwe klacht
In behandeling
Klacht opgelost
Klacht afgesloten

Mijn Klacht:

December 2020 ivm kerstkado schoenen besteld. Helaas tot heden niets ontvangen. Wekelijks stuur ik een mail waar ze blijven. Reactie is telkens hetzelfde excuses, sorry erg begripvol, berouw maar geen schoenen. Owww en heb nog even geduld. Wat een slecht bedrijf en ik wens mijn geld terug. Maar daar reageren ze niet op.

Gewenste Oplossing:

Als ik mijn geld terug heb en nooit meer schoenen daar kopen.

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst over deze klacht over JD Sports

Bericht van Robin van Klacht.nl

1 jaar geleden - Ik heb een bericht op Twitter geplaatst dat deze klacht over JD Sports nog niet in behandeling is genomen.

Alle klachten die gemeld zijn door KittyOllie